Portofoliu Tavane Birou | Spatii Office

Acest portofoliu prezint─â activitatea DecorStyle

Biroul este unul dintre tipurile de spa╚Ťii care ar trebui s─â arate perfect.

Pe l├óng─â faptul c─â angaja╚Ťii companiei lucreaz─â aici, sunt adesea organizate ├«nt├ólniri cu clien╚Ťii, parteneri importan╚Ťi ╚Öi sunt organizate diverse evenimente. Instalarea tavanelor extensibile ├«n birou are o gam─â larg─â de avantaje.

Principalele caracteristici ale tavanelor extensibile în birou includ:

  • Aspect pl─âcut. Aspectul camerei este foarte important pentru birou, deoarece acesta este primul lucru la care invitatul este atent. ├Än plus, finisajele de calitate inspir─â ╚Öi personalizeaz─â angaja╚Ťii pentru o munc─â bun─â ╚Öi eficient─â.:
  • Durat─â de via╚Ť─â lung─â, func╚Ťionalitate. Tavanele extensibile de la DecorStyle vor servi ├«n camer─â o perioad─â lung─â de timp, ceea ce va permite pentru o lung─â perioad─â de timp s─â nu repara╚Ťi tavanul ╚Öi s─â nu efectua╚Ťi proceduri cosmetice ├«n camer─â, deoarece folosim doar materiale de ├«nalt─â calitate.
  • Cost accesibil. Chiar ╚Öi companiile mari care au o cifr─â de afaceri anual─â mare nu doresc cu adev─ârat s─â cheltuiasc─â bani pentru repara╚Ťii. De aceea, tavanele extensibile sunt cea mai bun─â solu╚Ťie pentru spa╚Ťiile de birou din partea finan╚Ťelor ╚Öi a costurilor de timp.
  • Instalarea unui tavan extensibil ├«ntr-un birou este rapid─â – ├«n c├óteva ore, f─âr─â zgomot ╚Öi praf.
  • Varietatea. Pentru birou, majoritatea clien╚Ťilor selecteaz─â op╚Ťiuni de design u╚Öor – culori calde sau clasice, textur─â de ├«nalt─â calitate, un num─âr mare de corpuri de iluminat.
  • Tavanele extensibile sunt destul de u╚Öor de ├«ngrijit ╚Öi ecologic, ceea ce este bun pentru s─ân─âtatea angaja╚Ťilor.

Pute╚Ťi vizualiza fotografii pe tavanele extensibile ├«n birou pe site-ul nostru.