Portofoliu Tavane Bucatarie extensibile

Acest portofoliu prezint─â activitatea DecorStyle

Tavane Extensibile pentru bucatarie.

Buc─ât─âria are un loc special ├«n via╚Ťa noastr─â.

├Än aceast─â camer─â petrecem mult timp: g─âtim, ne adun─âm ca o familie cu o cea╚Öc─â de ceai dup─â o zi grea de munc─â, ne ├«nt├ólnim cu oaspe╚Ťii. ╚śi, desigur, aceast─â camer─â ar trebui s─â fie frumoas─â, func╚Ťional─â ╚Öi confortabil─â. ╚śi, desigur, un tavan extensibil poate juca un rol decisiv ├«n decorarea interiorului. Din fotografiile prezentate ale tavanelor ├«ntinse din buc─ât─ârie, se poate observa c─â tavanele ├«ntinse din aceast─â camer─â pot fi realizate fie pe mai multe niveluri, fie la un singur nivel, ├«ntr-o palet─â de culori calm─â sau ├«n culori str─âlucitoare, at├ót cu iluminare perimetral─â c├ót ╚Öi prin imprimare foto.

Beneficiile tavanelor extensibile

Deși tavanele extensibile au devenit ceva obișnuit în multe apartamente, unii continuă să creadă că sunt necorespunzători în bucătărie.

Cu toate acestea, acest lucru este înșelător, deoarece au următoarele avantaje:

  • Sunt fabricate din materiale naturale ╚Öi de mediu (produc─âtorii sunt gata s─â confirme acest lucru cu certificate de calitate).
  • De lung─â durat─â (cu o atitudine rezonabil─â ╚Öi atent─â, durata de serviciu poate fi mai mare de 20 de ani).
  • Nu necesit─â ├«ngrijire special─â (se cur─â╚Ť─â u╚Öor de gr─âsime ╚Öi funingine).
  • Acestea v─â permit s─â diversifica╚Ťi interiorul datorit─â unui num─âr mare de texturi, culori.
  • Sunt protec╚Ťie ├«mpotriva inunda╚Ťiilor de c─âtre vecini de sus.
  • Acestea au un grad ridicat de protec╚Ťie ├«mpotriva aprinderii, mai ales dac─â ├«n buc─ât─ârie se folose╚Öte o sob─â pe gaz.
  • Instalarea dureaz─â doar c├óteva ore.

Tipuri de tavane

Compania noastr─â ofer─â mai multe tipuri de tavane extensibile:

  1. PVC lucios – astfel de p├ónze reflect─â lumina, astfel ├«nc├ót, cu ele, camera pare mai liber─â ╚Öi mai u╚Öoar─â. Prin urmare, li se recomand─â s─â fie instalate ├«n buc─ât─ârii mici ( ├«n apartamente cu buc─ât─ârii de 6 mp, 9 mp). ├Ängrijirea este simpl─â: tot ce este necesar este un produs de cur─â╚Ťat sticl─â ╚Öi o p├ónz─â din microfibr─â. Material de produc╚Ťie – PVC. Fotografii cu tavanele lucioase ╚Öi cum arat─â ele ├«ntr-o buc─ât─ârie mic─â, pute╚Ťi g─âsi ├«n galeria de pe site.
  2. PVC mat – fabricat din ╚Ťes─âtur─â sau film. Praful , spre deosebire de suprafe╚Ťele lucioase, nu sunt vizibile pe ele, dar sunt cur─â╚Ťate de poluare pu╚Ťin mai dificile. Ele ├«mpr─â╚Ötie lumina ╚Öi arat─â ca plafoanele tradi╚Ťionale tencuite. Aceast─â acoperire se ├«ncadreaz─â perfect ├«n designul clasic al buc─ât─âriei.
  3. Satin PVC este ceva ├«ntre dou─â acoperiri anterioare. L─ârgi╚Ťi vizual camera pu╚Ťin, deoarece reflect─â lumina. Au o str─âlucire u╚Öoar─â.┬á┬á

Compania noastră va face totul pentru ca designul bucătăriei dvs. să fie și mai atractiv datorită tavanelor extensibile.