skip to Main Content
Bulevardul Timisoara nr 103-111
Lun - Vin: 10:00 - 18:00

Tavanul extensibile are o suprafață netedă, omogenă, fără denivelări și arată ca un tavan complet finisat solid, fără dungi (plafoanele din gips-carton tencuiat vopsit, spre deosebire de tavanele extensibile, au o vopsire neuniformă). Prețul unui astfel de plafon nu depășește alte tipuri de materiale de finisare cu lucrări și gips-carton. Mulți oameni nici măcar nu cred că atunci când aleg o metodă de finisare, prețul include:

 1. Materiale pentru tavan (gips-carton, elemente de fixare, profil);
 2. Materiale de finisare (plasa de mascare, vopsea, chit);
 3. Livrarea materialelor (dacă nu s-a convenit altfel);
 4. Instalare și vopsire (care este mult mai lungă și mai meticuloasă decât cele tensionate).

Iar instalarea unui tavan extensibil simplu durează 3 – 5 ore fără praf și murdărie (mai mult, dacă compania lucrează cu un aspirator separat). Timpul este un factor important, la fel ca și costul. Și reparații cu lucrări de vopsire – o întindere în timp, de obicei nu mai puțin de o săptămână. Timpul efectiv necesar pentru tencuire, uscare, umplere și vopsire este de 2 până la 4 săptămâni (influențat de temperatura ambientală și sezon). Mai mult, totul este foarte „murdar” și are un miros lung de materiale de finisare în timpul renovării. Complet ecologic. Majoritatea articolelor de uz casnic și a altor articole sunt aceleași în casa noastră – ferestre din plastic, pânză uleioasă în bucătărie și baie, dispozitive audio și video, jucării pentru copii. Singura diferență este proprietățile fizice ale PVC-ului.

Puteți compara costul aproximativ al finisării în diferite moduri. Există diferențe semnificative față de lucrările de vopsire cu tavan, inclusiv. și din gips-carton, tavanele extensibile nu vor deveni niciodată acoperite de crăpături (contracția clădirii, funcționarea standard a spațiilor nu se teme de ele). Prin urmare, un tavan extensibile în clădiri noi este cea mai bună opțiune, în care nu numai că are loc contracția, ci și au vecini, care efectuează adesea reparații în primii 3 ani de la construcție. Garanția noastră pentru tavan extensibil este de 10 de ani material. Durata de viata peste 15 ani! Verificați cu constructori familiari despre materialele de finisare și garanții. Cel mai adesea, pentru finisare – nu mai mult de 1-2 ani. Dezavantajele prea evidente ale acestui finisaj în clădirile noi pentru constructorii conștiincioși este lipsa unei garanții. În mod ideal, în fiecare an, reparații minore și revopsire, indiferent de ceea ce este adesea gratuit – confortul nu este același!

Facturi
Mat – tavanul este perfect uniform, parca ar fi vopsit cu var sau vopsea cu o baza mata;
Satin – textura unui tavan perfect vopsit uniform cu vopsea de ulei;
Lucios – o textură cu efect de reflexie, până acum unică în comparație cu alte plafoane. Tavanul reflecta mobilier, oameni, detalii interioare, apare efectul de crestere a volumului incaperii;
Texturi exclusive -, metalică, galaxie și altele, dând un aspect unic.
Un tavan extensibil este de obicei instalat la sfârșitul renovării, sau se întâmplă când pereții sunt gata (de preferință cu lipire deja uscată, vopsirea pereților). Distanța minimă până la tavan este de 1,5 cm (pentru cele suspendate – 10-15 cm).

De asemenea, avantajul uimitor al tavanului extensibil:

 1. Material rezistent la umiditate, fără coroziune, fără reacție chimică;
 2. Rezistent la praf, fără materiale care se prăbușesc;
 3. Reține cantități mari de apă atunci când este inundată de sus;.
 4. Aproape nu este nevoie de îngrijire suplimentară dacă te plictisești – este foarte ușor să schimbi pânza de altă culoare sau textură;
 5. Usor de curatat (cu orice agent de curatat sticla fara alcool);
 6. Ele ascund neregulile, pete și defecte ale tavanului original;
 7. Poate fi demontat cu ușurință pentru o perioadă, dacă trebuie să efectuați lucrări suplimentare – apoi agățați pânza înapoi.
 8. Pânza este potrivită pentru utilizare în instituții de învățământ, medicale, care necesită sterilitate.
Back To Top