Cum se monteaza spoturi în tavanul extensibile din interior? ​

Iluminatul afectează percepția vizuală a unei încăperi. Prin urmare, este atât de important să plasați corect punctele lămpilor. Acestea vor ajuta la sublinierea avantajelor unei camere, la ascunderea imperfecțiunilor și la crearea diferitelor efecte vizuale.

Citeste mai mult

Cum să curățați un tavan extensibil?

Unul dintre avantajele semnificative ale unui tavan extensibil față de alte tipuri de finisaje este, desigur, capacitatea de a curăța suprafața acestuia. De fapt, în majoritatea cazurilor, nevoia de curățare a tavanului întins este destul de rară, deoarece folia din PVC nu atrage praful.

Citeste mai mult

Alegerea iluminare pentru un tavan extensibil

Astăzi, împreună cu specialiști, vom lua în considerare problema iluminatului la instalarea tavanelor. Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți lămpi sau candelabre?

În ordine. Cea mai bună opțiune pentru a începe orice reparație este să comandați un proiect de design, care va ține cont de toate subtilitățile și nuanțele. Dar rareori urmează cineva această cale. Cineva nu este obișnuit cu asta, cineva pur și simplu nu are bani pentru asta. Vom face totul singuri. Merge!

Citeste mai mult

Despre Tavanele Extensibile

Activitatea noastră principală este instalarea/demontarea tavanelor extensibile în Bucuresti  și toata Romania.

Cel mai adesea, profilul este atașat direct pe pereți. Schema de instalare a tavanului extensibil este aceeași pentru toate tipurile de pânze. Ca material pentru un astfel de tavan, se folosesc de obicei materiale de înaltă calitate și ecologice, durabile.

Citeste mai mult

Avantajele tavanelor extensibile

Tavanul Extensibil are o suprafață netedă, omogenă, fără denivelări și arată ca un tavan complet finisat solid, fără dungi (plafoanele din gips-carton tencuiat vopsit, spre deosebire de tavanele extensibile, au o vopsire neuniformă). Prețul unui astfel de plafon nu depășește alte tipuri de materiale de finisare cu lucrări și gips-carton.

Citeste mai mult

TAVANELE EXTENSIBILE ÎN BAIE: ARGUMENTE PRO ȘI CONTRA​

Să spunem doar: un tavan extensibil în baie (nu țesătură) este o soluție excelentă. Și acestea nu sunt cuvinte mari și reclame – acestea sunt realități bazate pe caracterul practic al folosirii folei din PVC în încăperi cu umiditate ridicată. Da, un tavan extensibil are unele dezavantaje, dar are mult mai multe avantaje si beneficii fata de alte finisaje. Să mergem în ordine.

Citeste mai mult