skip to Main Content
Bulevardul Timisoara nr 103-111
Lun - Vin: 10:00 - 18:00

Cum sa curatati un tavan extensibil?

Unul dintre avantajele semnificative ale unui tavan extensibil față de alte tipuri de finisaje este, desigur, capacitatea de a curăța suprafața acestuia. De fapt, în majoritatea cazurilor, nevoia de curățare a tavanului îextensibil este destul de rară, deoarece folia din PVC nu atrage praful.

Câteva sfaturi pentru alegerea și utilizarea unui tavan extensibil:

 • Utilizarea plaselor de țânțari în interior elimină posibilitatea contaminării tavanului extensibil cu muște (acest lucru este important).
 • Nu uitați sau ignorați utilizarea unei hote atunci când pregătiți mâncarea. Unsoarea este mai greu de îndepărtat de pe suprafața tavanului decât praful.

 • Ventilația de lucru în baie vă permite să reduceți acumularea de umiditate pe tavan cu un ordin de mărime, astfel încât să nu mai trebuie să ștergeți încă o dată depunerile de apă.
 • tavanele lucioase sunt mai greu de curățat decât tavanele mate. De asemenea, este mai problematic să ștergi un tavan negru în comparație cu unul alb.
  Planificați corect lucrările de construcție în casa dvs. Adesea apare o situație atunci când tavanul este realizat și atunci vine gândul de a muta priza sau de a tăia pereții. Aceasta este o muncă foarte prăfuită. Tavanul va fi pătat.
  Dacă trebuie să vopsiti o baghetă sau un perete lângă suprafața tavanului etensibil – lipiți pânza cu bandă de mascare (va proteja tavanul).

 

Cu toate acestea, dacă este nevoie să curățați tavanul, vă vom oferi următoarele recomandări:

 • Nu folosiți cârpe grosiere sau bureți care pot zgâria materialul.
 • Nu ștergeți tavanul doar cu o cârpă umedă. În acest caz, vor exista „pete” pe întreaga suprafață a tavanului.
 • Nu folosiți solvenți sau agenți de curățare pe baza acestora.

 

 

Curățarea foliei din PVC poate fi comparată cu curățarea unei oglinzi. Cel mai convenabil este să luați o cârpă din microfibră curată și uscată și să aplicați o cantitate mică de detergent pentru sticlă și să ștergeți. În timpul curățării, suprafața tavanului este strânsă puțin atunci când este apăsată manual – nu vă fie teamă de acest lucru, nu se va încreți sau crăpa. Folia din PVC este un material destul de plastic, testat în timp. Oamenii din întreaga lume dau recomandări pentru instalarea tavanelor extensibile, deoarece este o opțiune accesibilă, practică, frumoasă și modernă pentru decorarea interiorului oricărei încăperi.

Back To Top