skip to Main Content
Bulevardul Timisoara nr 103-111
Lun - Vin: 10:00 - 18:00

Despre Tavanele Extensibile

Activitatea noastră principală este instalarea/demontarea tavanelor extensibile în Bucuresti  și toata Romania.

Cel mai adesea, profilul este atașat direct pe pereți. Schema de instalare a tavanului extensibil este aceeași pentru toate tipurile de pânze. Ca material pentru un astfel de tavan, se folosesc de obicei materiale de înaltă calitate și ecologice, durabile.Acesta este binecunoscutul PVC, sau o combinație de PVC și alte materiale (tavanee extensibile din PVC), precum și poliester impregnat cu poliuretan (tavane din țesătură).

Putem spune că oricare dintre ele este material neinflamabil, elastic și impermeabil. Dacă dezasamblați tavanele extensibile după tip, atunci fiecare va avea propriile sale avantaje și dezavantaje, așa că înainte de a comanda merită să consultați care tavan vi se potrivește cel mai bine.

Texturi de pânză populare:

  1. Tavane Extensibile Lucioase
  2. Tavane Extensibile Mate
  3. Tavane Extensibile Satin
  4. alte texturi (metalizat, exclusiv).

Acum există o cantitate imensă de materiale de finisare pe piață, iar unii oameni uneori nici măcar nu știu că există un tavan extensibil, care este diferența acestuia cu un tavan suspendat. Nu este deloc surprinzător dacă o astfel de persoană, comandând de la noi, întreabă: „Montezi un tavan rextensibil suspendat?” Prin urmare, este nevoie de a enumera principalele tipuri și caracteristici ale unui tavan extensibil. Fiecare persoană, în special o persoană nepregătită, se confruntă cu dificultatea de a alege tavanul potrivit pentru apartamentul său. Informații despre tipurile de tavane pot fi găsite pe paginile site-ului nostru .

Back To Top