skip to Main Content
Bulevardul Timisoara nr 103-111
Lun - Vin: 10:00 - 18:00

Idei de amenajare Baie – Tavan extensibil in Baie

Tavanele Extensibile in baie – argumente pro si contra

Să spunem doar: un tavan extensibil în baie (nu țesătură) este o soluție excelentă. Și acestea nu sunt cuvinte mari și reclame – acestea sunt realități bazate pe caracterul practic al folosirii folei din PVC în încăperi cu umiditate ridicată. Da, un tavan extensibil are unele dezavantaje, dar are mult mai multe avantaje si beneficii fata de alte finisaje. Să mergem în ordine.

Cerinte pentru tavanul in baie

Alegând un finisaj pentru o cameră, vrem să ajungem cu un interior elegant și frumos. Dar, deoarece baia este un loc cu umiditate ridicată, o cameră în care există scăderi de temperatură și contact constant cu apa, atunci alegerea materialului pentru finisarea tavanului trebuie selectată pentru condițiile adecvate.

Cerințele materiale vor fi după cum urmează:

  • rezistență la schimbările de microclimat;
  • rezistență la umiditate, condens și contact direct cu apa;
  • prietenos cu mediul;
  • estetică de mulți ani;
  • ușurință de îngrijire;
  • efect antistatic și antifungic (pentru ca praful, murdăria să nu se adună, mucegaiul și mucegaiul să nu se înmulțească).

Să ne dăm seama: ce fel de finisaj poate satisface pe deplin toate cerințele.

Este puțin probabil ca vopseaua să reziste mult din cauza umidității. Va crapa repede. Gips-cartonul nu este o opțiune, deoarece se umflă de la umiditate. Gips-cartonul rezistent la umiditate este rezistent la condens, dar în contact direct cu apa (în caz de scurgeri) va deveni inutilizabil. Panourile din plastic sunt rezistente la condiții nefavorabile, dar își pierd estetica în timp. Dar tavanele extensibile moderne îndeplinesc fiecare dintre cerințele enumerate.

Și dacă mai devreme oamenii priveau cu îndoială caracterul practic al pânzelor întinse în baie, astăzi, datorită avantajelor și avantajelor lor, aceste tavane sunt mai solicitate ca niciodată.

Incredintati instalarea tavanului in baie specialistelor

În ciuda faptului că tavanele extensibile sunt instalate rapid și ușor, este mai bine să încredințați instalarea lor specialiștilor.

În primul rând, experiența într-o astfel de muncă joacă foarte mult. Experții cunosc toate subtilitățile și nuanțele instalării, ceea ce vă permite să obțineți un rezultat ideal și să eliminați reparațiile premature inutile.

În al doilea rând, apelând la specialiști, spre exemplu, la compania noastră DecorStyle, cu siguranță veți primi o garanție pentru serviciul oferit. Garanția ameliorează toate durerile de cap și eventualele risipe în cazul oricăror probleme cu tavanul extensibil.

 

Back To Top