skip to Main Content
Bulevardul Timisoara nr 103-111
Lun - Vin: 10:00 - 18:00

Cum se calculează prețul unui tavan extensibil?

În prețul din oferta noastră este inclus costul materialelor și a manoperei de montare. Prețul unui tavan extensibil depinde de următorii factori: suprafață, complexitatea lucrării (tavan cu mai multe nivele, înălțimea de lucru, porțiuni curbilinii, elemente 3D), textura tavanului (lucios, mat, translucid, satinat), numărul de corpuri de iluminat care se vor instala, numărul de colțuri ale tavanului.

Cât timp va dura instalarea tavanului extensibil?

Durata lucrării depinde de suprafața care trebuie acoperită, precum și de numărul de nivele al tavanului, (poate fi între 2h și o zi).

În ce locații se pot monta?

Tavanele extensibile se pot monta în spații cu destinație rezidențială sau comercială. Tavanul este stabil la schimbările de temperatură (între -5 și +50˚C), nu îmbibă mirosurile, nu formează condens.

Se va micșora înălțimea camerei?

Tavanul extensibil reduce înălțimea camerei, însă doar cu 3-4 cm. În cazul în care sunt folosite și corpuri de iluminat (pentru tavane translucide) pentru iluminarea tavanului din interior, atunci înălțimea camerei se poate reduce cu pană la 10-12 cm. Deasemenea, înălțimea camerei se mai poate reduce și daca tavanul inițial nu este drept sau prezintă defecte ușoare.

Există tavane cu mai multe nivele?

Se pot crea diferite combinații, în sensul că putem folosi și tavane extensibile și tavane din gips-carton (Rigips), ce dau un aer mai interesant decât cele simple, cu un singur nivel.

Tavanele extensibile pot fi spălate sau curățate?

Tavanele extensibile pot fi spălate cu ușurință, pentru a nu fi zgâriate se recomandă folosirea de lavete din microfibră împreună cu o soluție pentru spălarea geamurilor. Pentru tavanele printate se interzice spălarea cu soluții ce conțin alcool.

Tavanul extensibil se poate vopsi ?

Nu! Este contraindicată vopsirea unui tavan extensibil.

Executați lucrări în orice locație?

Da! Echipa noastră poate executa lucrări oriunde în țară cât și în afara țării. Costul final al proiectului va include și cheltuielile generate de deplasarea tehnicienilor noștri.

Back To Top