skip to Main Content
Bulevardul Timisoara nr 103-111
Lun - Vin: 10:00 - 18:00

MĂSURAREA TAVAN EXTENSIBIL

Mulți proprietari de case decid să instaleze tavane extensibile în camere . Dar înainte de a comanda tavane pentru astfel de structuri, trebuie să determinați cu exactitate dimensiunea spațiilor și să dezvoltați schițe de lucru pentru fiecare cameră individuală. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți cum să măsurați corect tavanul extensibil al formelor simple și complexe.

Măsurarea camerei este prima și cea mai importantă etapă atunci când comandați un tavan extensibil.Scopul principal al unui specialist este de a inspecta cu atentie camera si toate caracteristicile sale tehnice pentru a oferi cea mai buna optiune pentru tavanul dvs viitor si pentru a selecta componentele potrivite.

CARACTERISTICILE PREGĂTIRILOR FORMELOR DE MĂSURĂRI

Pentru a introduce date precise cu privire la măsurătorile obținute, este necesar să se întocmească formulare speciale de măsurare pentru fiecare încăpere. Astfel de documente sunt schițe ale tavanului, indicând toți parametrii suprafețelor de lucru.

La determinarea tuturor distanțelor, trebuie luate în considerare două reguli importante:

 • dacă se fac greșeli în lucrare, atunci tăierea materialului principal va fi efectuată incorect;
 • dacă după luarea tuturor măsurătorilor, înainte de începerea lucrărilor de instalare, configurația camerei a fost modificată, aceasta va cauza cu siguranță neînțelegeri din partea clientului și a contractantului, precum și costuri financiare suplimentare pentru fabricarea unui nou tavan.

MĂSURAREA STRUCTURILOR CU O FORMĂ SIMPLĂ

Cel mai des, proprietarii de case comandă sisteme de tavane extnsibile cu o formă dreptunghiulară plată. În acest caz, puteți măsura plafonul întinzător prin efectuarea următoarelor acțiuni:

 • Schiță . Nu vă bazați pe memoria dvs. fotografică și pe cunoștințele dvs. excelente în domeniul geometriei – trebuie să desenați cu siguranță conturul camerei în care va fi instalat   tavanul extensibil.
 • Determinarea tuturor dimensiunilor peretelui la nivelul la care va fi instalat tavanul . Este important aici nu doar măsurarea a doi pereți opuși, ci și măsurarea lungimii fiecărui podea de rulment, deoarece uneori se fac greșeli în construcție (pot apărea blocaje de perete), iar cea mai mică abatere poate duce la măsurări incorecte.
 • Definiție diagonală. Atunci când măsurați tavanul cu o formă dreptunghiulară simplă, este necesar să faceți un desen care să indice diagonala camerei. Într-adevăr, chiar dacă etajele opuse au aceeași lungime, camera poate să nu fie un dreptunghi obișnuit cu toate colțurile ascuțite, dar poate avea forma unui paralelogram sau chiar a unui romb.

Respectarea acestor reguli este foarte importantă, deoarece foile de măsurare ale structurii suspendate a tavanului trebuie să conțină cei mai exacti parametri cu privire la încăpere.

Respectând regulile și recomandările de mai sus, veți putea măsura în mod independent plafonul, dar pentru a evita erorile și costurile materiale neprevăzute, este recomandat să solicitați ajutor de la specialiști. Masuratorii profesioniști vor determina rapid și precis forma și dimensiunile proiectării tavanului.

Costul final al tavanului extensibil este afectat de:

 • Marimea Tavanului;
 • Lungimea și lătimea camerei;
 • Tipul de pereți și prezența zonelor care necesită întăriri;
 • Forma camerei: prezența rotunjirii, numărul total de unghiuri;
 • Disponibilitatea structurilor la tavan: dulapuri etc;
 • Desingnul si tipul tavanului extensibil ale: un singur nivel ,două nivele, tavan imprimare foto etc.
 • Tipul de iluminat al tavanului si numărul de corpuri de iluminat care trebuie instalate;
 • Necesită de a instala sisteme de fixare pentru perdele etc.
 • Prezența elementelor de ventilație, țevi și alte comunicații care ajung la tavan.

Tavanul extensibil, bine selectat și bine executat, este capabil să transforme oricare camera: ridică vizual înălțimea, crește spațiul, reîmprospăteaza și face mai multă lumină. Consultarea unui specialist în măsurare vă ajută să determinați cea mai buna opțiune de tavan special pentru camera dvs.

 

INSTALAREA UNUI TAVAN EXTENSIBIL

Tavane extensibile pentru casă sau birou ar trebui instalate numai de către profesioniști. Măsurarea și calculul exact, instalarea rapidă și de înaltă calitate garantează frumusețea, rezistența și durabilitatea structurilor. DecorStyle se compară favorabil cu alte companii care vând și instalează tavanele extensibile. Experții noștri creează rapid și profesional design-uri de orice nivel de complexitate.

Instalarea tavanelor extensibile durează foarte puțin. Meșterii noștri lucrează la tehnologii moderne folosind echipamente și instrumente avansate. După toate lucrările din casă nu au mai rămas murdărie și resturi de construcție, așa cum se întâmplă la instalarea unor structuri de alt tip.

Preturile pentru tavanele extensibile de la Decorstyle.

Exemplu I : Un tavan mat in dormitor 11,5 mp

Tavan : Mat

Suprafata : 11.5 mp

Prelucrarea colturi: 4 buc

Instalarea lustrei : 1 buc

Calculul exact : 890 lei.

Exemplu II : Un tavan lucios 9,5 mp

Tavan : Lucios
Suprafata : 9.5 mp
Prelucrarea colturi: 4 buc
Instalarea lustrei : 1 buc

Calculul exact : 720 lei .

Exemplu III : Doua niveluri in bucatarie 9mp

Tavan : Lucios
Desing pe doua nivele : 4m
Suprafata : 9 mp
Prelucrarea colturi: 4 buc
Instalarea spoturi: 5 buc

Calculul exact : 1390 lei .

GARANȚIE PENTRU TAVANE EXTENSIBILE

Fiecare client Decorstyle primește o garanție de 10 ani pentru tavanele extensibile.

Suntem este o companie de încredere și dovedită de ani buni,care din 2010 se angajează în instalarea și fabricarea tavanelor extensibile de toate tipurile. Compania controlează strict procesul de producție în fiecare etapă și este responsabilă pentru calitatea produselor fabricate și instalate.

O garanție pentru tavenele extensibile este o obligație care dă dreptul la înlocuirea sau repararea gratuită a unui tavan instalat în perioada de garanție, cu condiția să apară unul dintre cazurile de garanție.

GARANȚIE PE PÂNZĂ

Oferim garanție pentru materialului extensibil, achiziționat la DecorStyle, este de 10 (zece) ani.

 • nu va slabi;
 • nu își va schimba culoarea;
 • nu se va schimba structura;
 • nu se va modifica factura;
 • nu se va schimba forma;
 • nu se vor despărți de cusături

GARANȚIE DE INSTALARE

Garanția pentru instalare este de 2 ani. Se aplică pentru:

 • rezistența structurii pe care se ține pânza;
 • fixări de senzori de incendiu, dispozitive de iluminare, ventilație;
 • alte elemente de montare care au fost instalate

De regulă, perioada de garanție pentru lucrările de instalare este prevăzută în contract, pe care părțile o încheie înainte de instalarea panzei.

În plus, reparația în garanție nu se aplică dacă tavanul este topit prin utilizarea de lămpi cu halogen și incandescență, deteriorarea mecanică a produsului etc.

De asemenea, gărantăm respectarea calendarului de instalarea a tavanelor extensibile de orice complexitate.

În timpul pocesului de reparații și după finalizarea acestuia, pot apărea situații neprevăzute de zi cu zi, care vă vor deranja și vor necesita costuri suplimentare pentru elimina concecințele acestora.Nimeni nu este asigurat la accidentul de instalatii sanitare si de incalzire la domiciliu, daune mecanice la tavanului extensibil in procesul de asamblare și instalare a mobilierului dulapului, sau pur si simplu inundații de deasupra.

Reguli de utilizarea a tavanelor extensibile.

Pentru a menține aspectul perfect și durata de viața a tavanelor extensibile respectați următoarele reguli:

Evitați contactul lamei cu obicte de perforare și tăiere( foarfece, cuțit etc.);
În caz de defecte sau deteriorări, nu reparați singur tavanul extensibil. Contactați instalatorul pentru a rezolva problema.
Atunci cănd înlocuiți lămpile luminilor de plafon încorporate, respectați recomandările producătorului dispozitivelor de iluminat pentru puterea admisă și respectați instrucțiunile de instalare;
Nu lăsați corpurile de iluminat să se îmcălzească la temperaturi de peste 70 *C;
Îngrijirea tavanului trebuie efectuată cu o cârpă moale, umezită cu apă sau orice detergent de uz casnic pe baza de alcool.
Pentru a elimina murdăria puternică de pe o suprafață tavanului, puteți folosi alcool pur (mai bun medical)
Demontarea si instalarea ulterioară a tavanului extensibil se efectuează numai de către reprezentanții contractorului (instalator).

REPARAREA TAVANELOR ÎNTINSE

Unul dintre cele mai durabile materiale poate fi numit tavan extensibil. Nu numai că nu necesită îngrijiri suplimentare, dar păstrează un aspect atractiv mult timp. Există însă situații în care poate fi necesară repararea tavanului extensibil. Acest lucru se întâmplă dacă pânza este deteriorată din orice motiv sau este inundată de vecini de sus.

DE CE PANZA POATE FI DETERIORATĂ?

Tavanul extensibil este capabil să reziste la sarcini severe, dar are o rezistență destul de mică. Manevrarea incorectă poate provoca tăieri în tavan. De obicei, acest lucru se întâmplă în timpul lucrărilor de reparații, mutarea mobilierului, fixarea elementelor cornișei, înlocuirea utilităților. O jucărie simplă cu margini ascuțite va provoca, de asemenea, deteriorarea materialului. O sticlă de șampanie deschisă neglijent va duce la aceleași probleme.

Repararea tavanului extensibil în zona tăieturii care a apărut trebuie făcută cât mai curând posibil, altfel dimensiunea pagubelor va crește de multe ori în câteva ore, nu va fi posibilă salvarea tavanului, iar în viitor va trebui modificată.

Luați în considerare toate opțiunile pentru deteriorarea tavanului și metodele de reparare.

MATERIAL TĂIAT

Una dintre cele mai frecvente distrugeri ale pânzei de tensiune este o tăietură. Acest lucru nu este atât de înfricoșător dacă a apărut la o distanță apropiată de perete (10-15 cm). În acest caz, experții vor salva cu ușurință situația. Cel mai important este să solicitați corectarea tavanului cât mai curând posibil, altfel dimensiunea tăierii va crește, iar prețul lucrării va crește.

Centrul de service: 0764 099 099

REPARAȚI DUPĂ INUNDAȚII

Nimeni nu este ferit de inundații care apar uneori din cauza defecțiunilor vecinilor de sus sau din cauza defecțiunilor rețelelor de utilități. Dacă în apartament sunt instalate tavane extensibile, atunci aproape întotdeauna acestea vor salva decorarea pereților, pardoselilor, mobilierului și a altor mobilier de daune. Specialiștii nu recomandă restaurarea personală și scurgerea apei singure.

În timpul funcționării tavanelor extensibile pot apărea situații neprevăzute: deteriorarea rețelei, inundarea tavanului și necesitatea de a instala surse de lumină suplimentare sau detectoare de incendiu.
Puteți contacta întotdeauna Decorstyle pentru asistență speciala în rezolvarea oricărei probleme.

Back To Top