skip to Main Content
Bulevardul Timisoara nr 103-111
Lun - Vin: 10:00 - 18:00

Tavanul extensibil 3D cu imprimare foto este o ocazie unică de a vă arăta individualitatea și de a face ca interiorul să fie unic. O caracteristică a acestui tip de tavan extensibil este utilizarea pânzei cu imprimate profisionale pe ea o imagine fotografică. Imagine este aplicată atât pe întreaga suprafață a tavanului, cât și pe suprafața sa specifică. Pentru un desen puteți să vă oferiți foto preferată, să alegeți o imagine din catalogul Decorstyle sau din Shutterstock.

AVANTAJE

  • desing tavane – original;
  • o acoperire artistică sigură nu necesită restaurarea;
  • imprimarea foto – forme 3d pentru siguranța mediului;
  • posibilitate de a arăta individualitatea în interiorul apartamentului,
  • pentru a vă prezenta marca în biroul companiei.

VA RECOMANDAM ÎN CAMERE:
Orice scop, dimensiune și stil al camerei

Tehnologia Decorstyle pentru tavane extensibile 3D

Tavanele Extensibile, cu imprimare foto sau tavane extensibile artistice, cum mai sunt numite, pot deveni usor o adevarata creatie pentru interiorul camerei tale. Aceasta este o oportunitate excelentă de a adăuga element de decor ce va „lipsea” în interior.
Tavanele false 3D sunt un exemplu de combinație armonioasă între tradițiile picturii de tavan și tehnologia modernă, ofera efecte tridimensionale – efect 3d pentru un design interior de vis.

Tehnologic, un tavan extensibil 3d este un plafon pe care imaginea aleasa de tine este aplicată prin metoda de tipărire interioară. Tavanele în sine pot fi tavanele extensibile mate, tavanele satinate, tavane translucide, lucioase tip oglinda sau cu lumină transmisă (vezi secțiunea „plafoane LED”), alb sau culoare, în funcție de preferințele proprii și de stilul interior.

Inițial, tehnologia de imprimare foto a permis aplicarea imaginii numai pe un film alb sau pe un film cu nuanțe de bej deschis. Adică, dacă doriți să comandați un tavan extensibil, de exemplu, o culoare închisă cu o imagine a spațiului, a fost necesar să imprimați o imagine pe întreaga zonă a tavanului, ceea ce i-a crescut semnificativ costul. Tehnologia modernă (imprimare UV) vă permite să aplicați o imagine pe un film de orice culoare, fără a denatura redarea culorilor imaginii în sine. Adică acum, pentru a obține un plafon întins cu o imagine a spațiului, este posibil să imprimați constelații individuale pe un film de culoare albastru închis sau negru. Acest lucru va reduce semnificativ costul plafonului în sine.

Echipa Decorstyle oferă o galerie foto uriasa pentru imprimarea pe tavanele extensibile. Pentru comoditatea alegerii imaginilor în format electronic, le-am combinat în funcție de cele mai populare subiecte si le gasiti si pe pagina noastra de facebook.

În momentul cand va hotarati sa comandati tavane extensibile printate, Decorstyle va ofera tot suportul informational legat de gama de culori, galerie foto, avantaje si timp de de executie. Rezistența culorilor ajută la alegerea texturii tavanului fals.
Membrana extensibila cu imprimare foto se caracterizează prin urmatoarele doua lucruri importante: nu își schimbă culoarea în timp și nu „se estompează”. Cerneala utilizata pentru imprimare este absolut sigure pentru uz interior, amenajări interioare.

Pentru fabricarea tavanelor 3d cu imprimare foto, folosim cele mai moderne echipamente, care ne ajuta sa oferim efecte tridimensionale. Există două tipuri de imprimante de format mare în arsenalul nostru: cu posibilitatea de a imprima până la 3,2 m și până la 5 m.
Astfel, instalarea unui tavan extensibil cu forme 3d se poate face fără utilizarea de imbinari, cu o singură bucată de membrana extensibila.
Pentru imprimare, utilizăm numai cerneala UV și eco-solvent de înaltă calitate, complet autorizate pentru uz interior.

Compania noastra produce desenul tridimensional numai la cerere. Luăm în considerare toate dorințele și preferințele estetice ale clientului. Înainte de a face versiunea finală, clientul primește o versiune a tavanului 3d care va oferi o imagine completă a modului în care va arăta luminozitatea gamei de culori în ansamblu.

Back To Top