skip to Main Content
Bulevardul Timisoara nr 103-111
Lun - Vin: 10:00 - 18:00

Tavanul extensibil 3D cu imprimare foto este o ocazie unic─â de a v─â ar─âta individualitatea ╚Öi de a face ca interiorul s─â fie unic. O caracteristic─â a acestui tip de tavan extensibil este utilizarea p├ónzei cu imprimate profisionale pe ea o imagine fotografic─â. Imagine este aplicat─â at├ót pe ├«ntreaga suprafa╚Ť─â a tavanului, c├ót ╚Öi pe suprafa╚Ťa sa specific─â. Pentru un desen pute╚Ťi s─â v─â oferi╚Ťi foto preferat─â, s─â alege╚Ťi o imagine din catalogul Decorstyle sau din Shutterstock.

AVANTAJE

  • desing tavane ÔÇô original;
  • o acoperire artistic─â sigur─â nu necesit─â restaurarea;
  • imprimarea foto ÔÇô forme 3d pentru siguran╚Ťa mediului;
  • posibilitate de a ar─âta individualitatea ├«n interiorul apartamentului,
  • pentru a v─â prezenta marca ├«n biroul companiei.

VA RECOMANDAM ÎN CAMERE:
Orice scop, dimensiune și stil al camerei

Tehnologia Decorstyle pentru tavane extensibile 3D

Tavanele Extensibile, cu imprimare foto sau tavane extensibile artistice, cum mai sunt numite, pot deveni usor o adevarata creatie pentru interiorul camerei tale. Aceasta este o oportunitate excelent─â de a ad─âuga element de decor ce va ÔÇ×lipseaÔÇŁ ├«n interior.
Tavanele false 3D sunt un exemplu de combina╚Ťie armonioas─â ├«ntre tradi╚Ťiile picturii de tavan ╚Öi tehnologia modern─â, ofera efecte tridimensionale ÔÇô efect 3d pentru un design interior de vis.

Tehnologic, un tavan extensibil 3d este un plafon pe care imaginea aleasa de tine este aplicat─â prin metoda de tip─ârire interioar─â. Tavanele ├«n sine pot fi tavanele extensibile mate, tavanele satinate, tavane translucide, lucioase tip oglinda sau cu lumin─â transmis─â (vezi sec╚Ťiunea ÔÇ×plafoane LEDÔÇŁ), alb sau culoare, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele proprii ╚Öi de stilul interior.

Ini╚Ťial, tehnologia de imprimare foto a permis aplicarea imaginii numai pe un film alb sau pe un film cu nuan╚Ťe de bej deschis. Adic─â, dac─â dori╚Ťi s─â comanda╚Ťi un tavan extensibil, de exemplu, o culoare ├«nchis─â cu o imagine a spa╚Ťiului, a fost necesar s─â imprima╚Ťi o imagine pe ├«ntreaga zon─â a tavanului, ceea ce i-a crescut semnificativ costul. Tehnologia modern─â (imprimare UV) v─â permite s─â aplica╚Ťi o imagine pe un film de orice culoare, f─âr─â a denatura redarea culorilor imaginii ├«n sine. Adic─â acum, pentru a ob╚Ťine un plafon ├«ntins cu o imagine a spa╚Ťiului, este posibil s─â imprima╚Ťi constela╚Ťii individuale pe un film de culoare albastru ├«nchis sau negru. Acest lucru va reduce semnificativ costul plafonului ├«n sine.

Echipa Decorstyle ofer─â o galerie foto uriasa pentru imprimarea pe tavanele extensibile. Pentru comoditatea alegerii imaginilor ├«n format electronic, le-am combinat ├«n func╚Ťie de cele mai populare subiecte si le gasiti si pe pagina noastra de facebook.

├Än momentul cand va hotarati sa comandati tavane extensibile printate, Decorstyle va ofera tot suportul informational legat de gama de culori, galerie foto, avantaje si timp de de executie. Rezisten╚Ťa culorilor ajut─â la alegerea texturii tavanului fals.
Membrana extensibila cu imprimare foto se caracterizeaz─â prin urmatoarele doua lucruri importante: nu ├«╚Öi schimb─â culoarea ├«n timp ╚Öi nu ÔÇ×se estompeaz─âÔÇŁ. Cerneala utilizata pentru imprimare este absolut sigure pentru uz interior, amenaj─âri interioare.

Pentru fabricarea tavanelor 3d cu imprimare foto, folosim cele mai moderne echipamente, care ne ajuta sa oferim efecte tridimensionale. Există două tipuri de imprimante de format mare în arsenalul nostru: cu posibilitatea de a imprima până la 3,2 m și până la 5 m.
Astfel, instalarea unui tavan extensibil cu forme 3d se poate face f─âr─â utilizarea de imbinari, cu o singur─â bucat─â de membrana extensibila.
Pentru imprimare, utilizăm numai cerneala UV și eco-solvent de înaltă calitate, complet autorizate pentru uz interior.

Compania noastra produce desenul tridimensional numai la cerere. Lu─âm ├«n considerare toate dorin╚Ťele ╚Öi preferin╚Ťele estetice ale clientului. ├Änainte de a face versiunea final─â, clientul prime╚Öte o versiune a tavanului 3d care va oferi o imagine complet─â a modului ├«n care va ar─âta luminozitatea gamei de culori ├«n ansamblu.

Back To Top