skip to Main Content
Bulevardul Timisoara nr 103-111
Lun - Vin: 10:00 - 18:00

Doua niveluri (sau mai multe niveluri) tavane extensibile – aceasta este o soluție modernă elegantă pentru decorarea spațiului rezidențial sau al biroului. Particularitatea acestui tip de instalare a tavanelor este o fixare de pânze din PVC pe două sau mai multe nivele diferite.

AVANTAJE

vizual extinde spațiul;
varietate de forme și decizii proiectare;
instalare rapidă(instalarea unui tavan Decorstyle pe două nivele are loc în 1 etapă / 1 zi );
posibilitate de a combina diferite texturi și culori de pânze pentru diferite nivele;
proiectarea unui tavan pe două niveluri vă permite să ascundeți volumul elementelor încastrate ale dispozitivelor de iluminat etc;
fiabilitate și durată de viață îndelungată.

VA RECOMANDAM ÎN CAMERE:

  • apartamente studio; camera de zi;
  • dormitoare;
  • bucătărie;
  • camere mici care combină mai multe zone funcționale;
  • spațiu de birou.

Tavanele extensibile pe 2 niveluri sunt o soluție la modă, elegantă și frumoasă pentru un interior modern. Aceasta este o tehnică eficientă de proiectare cu ajutorul căreia puteți zonifica spațiul, puteți aduce la viață proiecte interesante și unice. Atunci când construiți structura, tavanul este instalat la două niveluri diferite, în timp ce decalajul dintre înălțimi este acoperit cu material, ceea ce vă permite să creați o suprafață de tavan fără o singură bucată.

Tavanele extensibile pe două niveluri au un potențial mare de a crea o atmosferă unică în camera care este finisată. Cu ajutorul lor, puteți implementa numeroase idei de proiectare. Sistemele moderne de acest tip pot conține practic țesături sau folii din PVC. Pentru fixarea fiabilă a materialului, este prevăzută o structură a cadrului, constând dintr-un profil durabil din aluminiu sau plastic.

Folosind pânze satinate și lucioase, casa poate fi făcută mai luminoasă și mai confortabilă. În ciuda versatilității, tavanele extensibile pe două niveluri sunt cel mai des utilizate în hol.

Back To Top